Welkom bij de HEALING HANDS Massage en acupunctuur praktijk

Na meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de klassieke manuele massage is de praktijk in 2011 uitgebreid met acupunctuur behandelingen op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde. 

 

Chinese geneeswijzen hebben een continue gedocumenteerde geschiedenis welke niet overtroffen wordt door veel andere geneeswijzen. De afgelopen 2500 jaar zijn er talloze medische werken geschreven; klassieke teksten waar in verloop van tijd vele commentaren op geschreven zijn. 

Zo wordt een uitgebreid scala aan ervaringen doorgegeven aan opvolgende generaties. De immense hoeveelheid aan teksten welke onder andere gebaseerd zijn op ervaringen uit de praktijk, is een weerspiegeling van de grote vari√ęteit welke te vinden is in menselijke aandoeningen en de zoektocht van de mens naar een genezing voor deze. 

De afgelopen eeuwen zijn wij wat betreft fysiologische opbouw niets veranderd van onze voorouders en zij hadden te kampen met veel van dezelfde fysieke kwalen welke wij in het huidige millennium tegen komen. 

 

 

 contact